Διαδικτυακή κοινότητα


Μια διαδικτυακή κοινότητα προβολής των κήπων των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ανταλλαγής ιδεών και παροχής πληροφοριών για θέματα σχετικά με τους σχολικούς κήπους.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Οpen Schools for Open Societies – Διαγωνισμός Εκπαιδευτικού Σεναρίου με Θέμα: «Σχολικοί Κήποι και Παρτέρια: Παραγωγή και Διάθεση Αγροτικών Προϊόντων».

Open Schools

 Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) (Πράξη 36/14-09-2017 του Δ.Σ.) Εθνικός Συντονιστής για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Έργου H2020: «Οpen Schools for Open Societies – ΟSOS» (Grant Agreement, number: 741571) («Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία»), καλεί σχολικές μονάδες (Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης) να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό Εκπαιδευτικού Σεναρίου με Θέμα: «Σχολικοί Κήποι και Παρτέρια: Παραγωγή και Διάθεση Αγροτικών Προϊόντων». Ο διαγωνισμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Αγωγή, Ευρωπαϊκό Συντονιστή του έργου OSOS, και το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 9ου Δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου, κατά το σχολικό έτος 2017-2018, υπό τις προϋποθέσεις και τακριτήρια επιλογής που αναφέρονται παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 3753/30-3-2018 του Ι.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου